A doua banca ca marime din tara taie din dobanzile la credite

BRD, Euribor, dobanzi, credite, avans, banca, marime, finantare

Astfel, clientii care solicita un credit Habitat Ipotecar/Habitat Plus vor fi finantati in euro cu o dobanda cu 2-2,5 puncte procentuale (pp) mai mica decat pana acum, in functie de avans si de perioada de creditare, aceasta reprezentand o scadere cu pana la 45%. Nivelul noilor dobanzi se situeaza intre Euribor 3 luni plus 3 pp si Euribor 3 luni plus 4,5 pp.

Creditele Expresso in lei vor fi acordate cu dobanzi fixe cuprinse intre 9,9% si 12,5% pe an, in scadere cu pana la 1,1 puncte procentuale, in functie de perioada de creditare.

Dobanzile la creditul de nevoi personale garantat cu ipoteca Expresso NonStop in euro au scazut cu un punct procentual, fiind cuprinse in prezent intre Euribor 3 luni plus 6,5 pp si Euribor 3 luni plus 7 pp, in functie de perioada de creditare.

Creditele StudentPlus si Creditul 10 in lei, cu dobanda fixa, vor fi puse la dispozitia clientilor cu dobanzi mai mici cu 1,1 puncte procentuale decat valoarea anterioara, adica 7,9% in loc de 9%.

Banca a mai anuntat ca pretul finantarilor in lei pentru achizitia de automobile noi a scazut cu pana la 1,1 puncte procentuale, la niveluri de 9,9% si 12,5% pe an, in functie de perioada de creditare, iar in cazul autoturismelor de ocazie, dobanzile fixe in lei s-au redus tot cu pana la 1,1 puncte procentuale, fiind cuprinse intre 10,9% si 13,5% pe an, dupa perioada de creditare.

BRD-Groupe Societe Generale, parte a grupului francez Societe Generale, este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.