Piraeus Bank Romania ingheata ROBOR-ul

piraeus bank

Pentru a atenua efectele negative ale cresterii dobanzilor la credite pe fondul scumpirii imprumuturilor interbancare, Piraeus Bank Romania va mentine ROBOR la nivelul nivelul aplicabil in data de 16.10.2008: 15.97% pentru 3 luni.

Masura adoptata de Piraeus Bank Romania se aplica atat persoanelor fizice cat si celor juridice care au contractat imprumuturi in moneda nationala si intra in vigoare retroactiv, incepand cu 17.10.2008.

Astfel, obligatiile financiare lunare ale clientilor Piraeus Bank Romania care au contractat credite in RON vor fi calculate pe un nivel fix al ROBOR, inferior celui actual, la care se adauga marja bancii.

Decizia bancii este menita sa asigure clientilor sai posibilitatea respectarii obligatiilor financiare in contextul financiar actual.

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing-ului.

Piraeus Bank Group este o prezenta internationala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Piraeus Bank Group are in acest moment 868 de sucursale in Grecia, Albania, România, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra, Cipru si Ucraina.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.