BCR sustine IMM-urile din fonduri BERD

BCR, BERD, credite, imprumut, finantare, IMM, fonduri europene

“Pe langa componenta nerambursabila de pana la 20% din valoarea proiectului IMM-urile beneficiaza si de asistenta tehnica gratuita din partea consultantilor de proiect, inclusiv prin intocmirea documentatiei solicitate de BERD si verificarea implementarii investitiei. BCR acorda o atentie constanta finantarii intreprinderilor mici si mijlocii. BCR este lider si pe acest segment de piata, peste 40% din IMM-urile din Romania fiind clientii BCR”, a declarat Ramona Ivan, director executiv al Directiei Institutii Financiare din cadrul BCR.

Beneficiarii acestor fonduri pot fi IMM-uri cu activitate in industrie, sectoarele prioritare fiind: mobila si prelucrarea lemnului; electronice/electrotehnice/IT; textile; industrial alimentara; detergenti/cosmetice; piese de schimb/subcomponente.

Facilitatea BERD are ca scop finantarea proiectelor de investitii pentru imbunatatirea calitatii si eficientei productiei cu un impact direct/indirect asupra protectiei mediului si sau securitatii si sanantatii in munca.

BCR a finantat deja peste 20 de proiecte de investitii care au ca scop preponderent retehnologizarea procesului de productie, modernizarea capacitatilor de productie si imbunatatirea conditiilor de munca.

Sursa: Banca Comerciala Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.