Primaria orasului Bicaz contribuie la extinderea sistemului judetean de colectare si transport al deseurilor

Bicaz, colectare, deseuri, POS Mediu, finantare, management, turism

Valoarea totala a proiectului este de 39.737.172 euro, din care cofinantarea aferenta Consiliului orasului Bicaz este de 213.600,33 lei.

Prin acest proiect se urmareste extinderea sistemului de colectare si transport al deseurilor reciclabile, biodegradabile si reziduale la nivelul intregului judet, construirea a trei statii de transfer, a unei statii de sortare, a unui depozit conform in localitatea Girov, dar si inchiderea celor 3 depozite neconforme din mediul urban, printre care si a depozitului de deseuri neconform din Bicaz, acesta urmand a fi inchis in anul 2010.

De asemenea, Consiliul Local Bicaz a aprobat Hotararea privind Acordul de asociere cu Consiliul Judetean Neamt, pentru realizarea obiectivului “Baza de salvare si refugiu montan Ocolasul Mic” din cadrul proiectului “Dezvoltarea infrastructurii turistice din zona montana inalta”.

In cadrul acestui proiect orasul Bicaz pune la dispozitia Consiliului Judetean Neamt o suprafata de teren de 15,8 mp in punctul Ocolasul Mic din Masivul Ceahlau pentru amenajarea unei baze de salvare si refugiu montan, acesta fiind un obiectiv de utilitate publica.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.