Brosura pe tema finantarilor europene lansata de europarlamentarul Iosif Matula

brosura, finantari europene, Iosif Matula, beneficiari, informatii

“Cu aceasta aparitie editoriala am dorit sa vin cu informatii directe despre surse de finantare prin fonduri comunitare, altele decat cele care le putem numi generic clasice, pentru judetul Arad, pentru regiunea Vest, pentru Romania. Oferta e generoasa si acopera numeroase domenii, de la infrastructura rutiera sau scolara, pana la imbunatatirea mediului si a calitatii vietii”, a declarat europarlamentarul Iosif Matula, cu ocazia lansarii acestei brosuri, la editarea careia a contribuit si Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad, in calitate de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania.

Potrivit sursei citate, editarea acestei brosuri a fost un angajament, o promisiune pe care europarlamentarul a facut-o cetatenilor inainte de a ajunge in Parlamentul European.

“Sunt acolo pentru a duce informatie dinspre Romania spre Bruxelles, dar si pentru a aduce informatie de la Bruxelles, informatie care sper sa fie utila”, a subliniat Iosif Matula. El a subliniat ca judetul Arad a dovedit intotdeauna ca este pregatit pentru accesarea de fonduri europene, chiar in aceasta perioada aflandu-se in derulare mai multe proiecte ce au beneficiat de finantari europene.

“Dar imi doresc mai multi bani europeni pentru cresterea si dezvoltarea judetului Arad”, a precizat Iosif Matula.

Brosura, prin cele noua capitole ale sale, nu se adreseaza nu numai administratiilor publice locale, ci si tinerilor, ONG-urilor, institutiilor de cultura, societatilor comerciale, IMM-urilor, celor care isi pierd locurile de munca pe fondul crizei globale, mergand pana la marile societati comerciale, a explicat europarlamentarul PD-L.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.