Credit de 10 milioane lei pentru cofinantari in judetul Olt

Olt, credit, cofinantare, fonduri nerambursabile, proiecte, centre

Proiectele in cauza vizeaza modernizari si reabilitari de drumuri judetene pentru care sunt semnate deja contractele de finantare, modernizarea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Judetean Olt, a unei scoli speciale din Bals, a unor centre de ingrijire si asistenta pentru varstnici si persoane cu dizabilitati si infiintarea unei burse de cereale la Corabia.

Suma totala pe care CJ Olt trebuie sa o plateasca drept cofinantare a proiectelor mentionate se ridica la 10 milioane lei, exact suma ce urmeaza a fi imprumutata de for si care va fi rambursata timp de 10 ani. Banii vor fi folositi atat pentru cofinantari, dar si pentru asigurarea resurselor financiare necesare asigurarii implementarii optime a proiectelor.

Presedintele CJ Olt, Paul Stanescu, a precizat ca pentru a asigura toate fondurile destinate cofinantarii unor proiecte depuse sau derulate de administratiile locale din judet forul are nevoie de aproape 200 de milioane lei, mult mai mult decat intreg bugetul institutiei si de aceea se vor asigura cu intaietate fonduri pentru proiectele eligibile sau chiar in faza de semnare a contractului de finantare.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.