Mediul de afaceri din judetul Dambovita – sprijinit cu fonduri Regio

Dambovita, afaceri, fonduri nerambursabile, finantare, proiect, Regio

Astfel, Consiliul Judetean Dambovita, in calitate de beneficiar de fonduri nerambursabile Regio, a semnat contractul de finantare pentru proiectul “Lucrari de modernizare a infrastructurii la S.C. MORENI PARC INDUSTRIAL S.A.”.

Acesta este finantat din Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul major de interventie 4.1 “Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala” si are o valoare totala de 50.403.568,50 lei, din care:
– valoarea eligibila nerambursabila din FEDR: 15.501.178,86 lei;
– valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national: 2.371.735,77 lei;
– cofinantarea eligibila a beneficiarului: 17.872.914,63 lei.

Contractul de finantare semnat marti se deruleaza pe o perioada de 32 de luni si are ca obiectiv general stimularea dezvoltarii economice a municipiului Moreni si a zonei, prin valorificarea potentialului resurselor umane si materiale ale zonei, avand ca element central structura de afaceri din cadrul S.C. Moreni Parc Industrial S.A..

Prin aceasta investitie se vor realiza lucrari de reabilitare si extindere constand in: modernizarea a 13 hale industriale din cadrul structurii de afaceri, modernizarea si extinderea retelelor de baza ale infrastructurii (apa, gaze, canalizare menajera si pluviala, statie de preepurare, retea electrica si telecomunicatii, inclusiv cablarea si conectarea la internet), modernizarea si extinderea sistemului de circulatii auto din interiorul parcului, realizarea unei noi cladiri (cladire monitorizare acces si inregistrare consumuri) etc.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.