Presedintele CJ Cluj protesteaza fata de evaluarea proiectelor clujene de catre APDRP

CJ Cluj, APDRP, protest, proiecte, finantare, eligibilitate

Din cele 50 de proiecte depuse la nivelul judetului Cluj de catre autoritatile locale un numar de 45 au fost promovate ca indeplinind conditiile de eligibilitate. Cu toate acestea, la nivelul APDRP doar 18 din acestea au fost declarate castigatoare.

“In calitate de presedinte al Consiliului Judetean Cluj protestez in mod public, solicitand totodata demisia sau destituirea de catre Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a directorului general al APDRP, Gavril Vadan, avand in vedere interpretarea abuziv-subiectiva a dosarelor promovate de catre judetul Cluj, fara criterii clare si cu modificarea acestora in timpul derularii procedurilor de evaluare a criteriilor cu privire la stabilirea gradului de saracie al comunitatilor. Este inadmisibil ca din 45 de proiecte declarate eligibile doar 18 sa primeasca finantare, prin aceasta fiind afectata dezvoltarea intregului judet”, considera presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Cele 45 de proiecte promovate spre finantare de la nivelul judetului Cluj se refera la investitii de infrastructura, lucrari de apa si canalizare, statii de epurare, asfaltarea de drumuri comunale, construirea si reabilitarea de camine culturale, dispensare si spatii medicale, etc.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.