Lista IMM care au accesat fonduri va fi publicata astazi

In cursul zilei de azi va fi publicata lista cu firmele care au accesat fonduri prin intermediul programului cu finantare de la Guvern pentru profitul brut reinvestit.

In acest fel, firmele din Iasi care au aplicat la acest program, vor putea vedea direct pe site-ul Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) punctajul obtinut si locul pe care-l ocupa in ierarhia nationala.

Din judetul Iasi, au aplicat numai 4 firme dintr-un total de 141 la nivel national, in aceasta sesiune. Cu toate ca lista va fi publicata, intreprinzatorii ieseni vor putea depune proiecte in continuare, avand ca termen limita data de 1 octombrie 2008, doar daca fondurile nu vor fi terminate inainte de aceasta data.

Finantarea obtinuta prin intermediul acestui program vor putea fi utilizate pentru realizarea de investitii in active corporale, cum ar fi: echipamentele tehnologice si pentru cele necorporale, brevete, drepturi de autor, licente, precum si achizitionarea ori producerea programelor informatice.

Prin intermediul acestui se vor aloca cel mult 100 mii lei, adica 16% din sumele cheltuite in anul 2007, din profit, dar nu mai mult de 100 mii lei pentru achizitionarea activelor achitate integral si puse in functiune in perioada 1 ianuarie-30 decembrie 2007.

Sursa: Buna Ziua Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.