MCSI: In atentia autoritatilor si institutiilor publice locale

MCSI, POSCCE, ghid, consultare, operatiunea 3.2.2, recomandari

Ghidul solicitantului pentru operatiunea 3.2.2 a fost postat spre consultare pe site-ul nostru, sectiunea Consultare publica, timp de o luna.

In aceasta perioada, conform procedurii, am primit recomandari, sugestii si solicitari, ce au indicat un grad foarte mare de interes din partea administratiei publice centrale si a institutiilor publice care functioneaza la nivel central, fapt pentru care, din cauza bugetului limitat de care am dispus, in valoare de aproximativ 5,6 milioane de euro, s-a decis sa se acorde prioritate proiectelor cu impact national, apartinand administratiei publice centrale.

In privinta cheltuirii unor sume pentru proiect, mentionam ca un proiect depus spre evaluare nu este totdeauna contractat, prin urmare, depunerea acestuia nu reprezinta o certitudine de recuperare a cheltuielilor.

De asemenea, este important de retinut, ca rolul unui ghid postat spre consultare este exclusiv consultativ, el neputand fi luat in considerare pentru intocmirea unui proiect.

Ghidul final, anuntat la deschiderea apelului este documentul care are relavanta pentru intocmirea proiectului.

Dorim sa va asiguram de intreaga noastra disponibilitate in eventualitatea in care suplimentarea fondurilor aferente ne va permite pe viitor deschiderea inca unui apel de proiecte, precum si de intregul nostru sprijin catre solicitantii din categoria administratiei publice locale si a institutiilor publice ce functioneaza la nivel local.

Sursa: Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.