ADR BI: Anunt important in atentia solicitantilor de finantare POR – DMI 4.3. “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”

ADR BI, POR, DMI 4.3, intarzieri, fonduri europene, ghid, dosare

Ne cerem scuze pentru aceste intarzieri si va asiguram ca facem tot posibilul ca cererile dumneavoastra de finantare sa fie procesate cat mai rapid.

De asemenea, avand in vedere faptul ca urmeaza sa fie anuntata in curand suspendarea depunerii de proiecte pe acest DMI, le recomandam tuturor celor care intentioneaza sa depuna in perioada urmatoare cereri de finantare sa acorde o atentie deosebita verificarii conformitatii dosarului cererii (prezenta tuturor documentelor indicate in Ghidul Solicitantului), deoarece prezentarea unor documente incomplete sau absenta acestora duce la respingerea cererii si, in contextul unei viitoare suspendari a depunerii, nu se va mai putea reveni cu o noua cerere de finantare corectata.

Mentionam faptul ca, pana in prezent, rata de respingere a cererilor de finantare din motive de lipsa a documentelor sau prezentare de documente incomplete depaseste 25%.

Colegii nostri de la biroul de informare va stau la dispozitie in continuare pentru a va raspunde la solicitarile de informatii privind acest DMI.

Persoana de contact: Simona Curpan, Expert Promovare Regionala si Investitii
Tel: +4021 313.80.99, Fax: +4021 315.96.65, E-mail: [email protected]

Sursa: ADR Bucuresti-Ilfov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.