Proiectele finantate prin Programul Operational Regional in Regiunea Vest au fost vizitate de catre jurnalisti

ADR Vest, jurnalisti, proiecte, POR, finantare, infrastructura

Prima etapa a turului proiectelor a avut loc in judetul Hunedoara, in data de 14 septembrie 2010, unde au fost vizitate urmatoarele proiecte:

* “Ambulatoriu integrat din cadrul spitalului Judetean de Urgenta Deva modernizarea si echiparea cu aparatura de specialitate” – beneficiar Consiliul Judetean Hunedoara.
* “Extindere si modernizare atelier pentru fabricarea articolelor din sticla si ceramica” – beneficiar SC Cerglass SRL Deva.
* “Reabilitarea Infrastructurii Statiunii Geoagiu-Bai”- beneficiar Primaria Geoagiu.
* “Extindere imobil existent: alimentatie publica, sala conferinte, hol – receptie, spatii cazare” – beneficiar SC Vacanta SRL.

In 16 septembrie 2010, echipa ADR Vest a invitat jurnalistii in judetul Arad, unde au fost vizitate urmatoarele proiecte:

* “Reabilitarea centrului istoric vechial Municipiului Arad ” – beneficiar Primaria Municipiului Arad.
* “Profi Beton – Baza constructiilor durabile la standarde europene” – beneficiar SC Profi Beton SRL.

* “Centura Sud Ineu”-beneficiar Primaria Ineu.
* “Drumul vinului: Paulis – Ghioroc – Covasant – siria” – beneficiar Consiliul Judetean Arad.

17 septembrie 2010 a fost ziua in care jurnalistii si echipa ADR Vest au vizitat, in judetul Timis, urmatoarele proiecte:

* “Reabilitarea si modernizarea caminului pentru persoane varstnice din Jimbolia” – beneficiar Consiliul Local Jimbolia in parteneriat cu Caminul pentru persoane varstnice Jimbolia.
* “Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea ambulatoriului clinicii de chirurgie cranio-maxilo-faciala din cadrul spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara” – beneficiar Municipiul Timisoara.
* “CenturaNord – Vest de ocolire a orasului Buzias L=4,3 km”, beneficiar Consiliul Judetean Timis in parteneriat cu Consiliul Local Buzias.

Jurnalistii s-au intalnit cu beneficiarii de finantare europeana nerambursabila prin Programul Operational Regional 2007 – 2013 din Regiunea Vest si au putut discuta cu acestia desprefiecare proiect implementat – cum s-a nascut ideea, ce etape au fost urmate, care au fost principalele provocari, dar mai ales care sunt principalele rezultate ale fiecarui proiect in parte.

In perioada imediat urmatoare va fi organizat un si tur al proiectelor implementate prin Programul Operational Regional in judetul Caras – Severin.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.