Neamt: Proiecte de 52 de milioane de euro pe masura 3.2.2.

Neamt, Masura 3.2.2

“Este un moment imbucurator si important pentru judet. Prin valoarea investitiilor din aceste proiecte se aduce un plus de civilizatie si de normalitate. Cu fiecare ocazie pe care am avut-o am subliniat faptul ca accesarea fondurilor europene este esentiala pentru dezvoltarea comunitatilor locale”, a declarat prefectul Mihai Archip.

La ceremonia de semnare a contractelor de finantare au fost prezenti si directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit 1 Nord-Est, Liviu Gabriel Bulgaru, si directorul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Neamt, Ciprian Astanei.

In judetul Neamt, in perioada 2008 – 2010, pe Masura 3.2.2 “Renovarea si dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale” au fost selectate 21 de proiecte, in valoare totala de 211.133.182 lei, adica peste 52 de milioane de euro.

Prin aceste proiecte sunt finantate investitii la finalizarea carora judetul Neamt va avea 101 de kilometri de drumuri modernizate, o retea publica de apa nou-infiintata si extinsa de 111,5 kilometri, o noua retea de canalizare de aproximativ 82 de kilometri cu statie de epurare, 12 noi centre “after-school” cu dotarile corespunzatoare, 15 camine culturale modernizate si 5 gradinite noi.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.