Primele proiecte ale ONG-urilor iesene, co-finantate de la bugetul local

Comisia de Relatii cu Societatea Civila si de Evaluare a Proiectelor de pe langa Consiliul Local Iasi a analizat primele cereri de finantare pentru proiectele depuse de organizatiile neguvernamentale din oras.

In urma analizei, 9 proiecte, vizand activitati din domeniile social, cultural si sportiv, au primit avizul comisiei pentru a fi finantate de la bugetul local al municipiului Iasi.

Valoarea totala a proiectelor care au trecut de comisia de specialitate este de 270.000 de lei, iar cota de finantare ceruta de la bugetul municipalitatii este de 140.000 de lei.

Primarul Iasului Gheorghe Nichita a precizat ca au fost multe proiecte care nu au respectat conditiile impuse de regulamentul de functionare a Comisiei de Relatii cu Societatea Civila si de Evaluare a Proiectelor, privind documentatia ce trebuia depusa pana la data de 1 august 2006.

ONG-urile iesene mai au sansa de a obtine bani de la bugetul local, daca vor depune dosarele si cererile de finantare pentru urmatoarea transa prevazuta la 1 octombrie 2006.

Sursa: Primaria Municipiului Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.