
Pentru aceasta runda, valoarea sumelor oferite aproape s-a dublat, ajungand la maxim 50.000 de euro, fata de maxim 35.000 de euro, cat era inainte, participatiile pe care trebuie sa le ofere start-up-urile selectate ramanand insa la fel, 15%. Pe langa finantare, start-up-urile selectate primesc si acces la advisori cu experienta in domeniu.
Reprezentantii Openfund au spus pentru startups.ro ca antreprenorii selectati trebuie sa fie persoane talentate, care pot construi echipe exceptionale. Experienta profesionala este importanta, dar conteaza mai mult atitudinea proactiva.
Aplicatiile dezvoltate ar trebui sa aiba o componenta de baza in una din cele trei zone de interes – mobile, internet si software – si nu doar sa fie sprijinite de acestea (cum ar fi cazul unui magazin online detinut de un retailer traditional).
In plus, start-up-urile trebuie sa se bazeze pe inovatie, reprezentantii fondului fiind in cautarea ideilor disruptive. Totusi, o propunere nu este respinsa doar daca nu indeplineste acest criteriu.
Mai multe detalii legate de criteriile de selectie, de obtinerea beneficiilor din program si de inscriere pot fi gasite in articolul publicat pe startups.ro.
startups.ro este primul portal de antreprenoriat din Romania care are la baza continut propriu, realizat in stil jurnalistic, special pentru acest target. Proiectul a fost lansat la inceputul anului 2008 si se adreseaza celor care vor sa lanseze o companie, dar si antreprenorilor care au propria afacere si vor sa o dezvolte in continuare.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu:
Oana Caltea
Coordonator comunicare
startups.ro
Mobil: 0727.480.864
Tel: 0314.278.192
[email protected]