Au fost alocate din Fondul pentru Mediu sume pentru refacerea obiectivelor afectate de inundatii!

HG, MMP, finantare, Fond pentru Mediu

Prin acest act normativ s-a aprobat alocarea din bugetul Fondului pentru Mediu a sumei de 2.080 mii lei Municipiului Piatra Neamt, judetul Neamt, pentru consolidarea versantului Cozla in zona Trei Coline tronsoanele 1,2 si 3.

De asemenea, s-a aprobat alocarea din bugetul Fondului pentru Mediu a sumei de 3.100 mii lei, incepand cu anul 2010, sub forma de finantare nerambursabila, Comunei Garcina din judetul Neamt. Aceasta suma va fi utilizata pentru consolidare terasamentului la scoala Generala Garcina, punct Visan, din Comuna Garcina.

Tot prin acest HG s-a aprobat alocarea din bugetul Fondului pentru Mediu a sumei de 1.854 mii lei, incepand cu anul 2010, sub forma de finantare nerambursabila, Comunei Tarcau din judetul Neamt pentru refacerea obiectivului de Aparare mal stang raul Tarcau, la intersectie cu torent Martin, in satul Brates.

Beneficiarii vor contracta executia lucrarilor cu aplicarea prevederilor legislatiei in vigoare privind achizitiile publice referitoare la situatiile de forta majora. De asemenea, beneficiarii vor urmari si controla realizarea lucrarilor si vor efectua receptia acestora.

Sumele aprobate prin acest act normativ se vor incasa in baza cererii si a contractului de finantare incheiat cu Administratia Fondului pentru Mediu.

Aceste sume se vor deconta de catre beneficiari, in mod esalonat, in baza cererilor de tragere, pe masura executarii lucrarilor.

Sursa: Ministerul Mediului si Padurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.