Fonduri europene pentru judetul Timis

Timis, fonduri europene, POR

Restaurarea si refunctionalizarea Castelului Huniade al Muzeului Banatului Timisoara urmareste restaurarea si conservarea unei suprafete de 12.833,71 mp, crearea a 50 de locuri de munca in faza de executie a lucrarilor de consolidare, restaurare si conservare, crearea a 5 noi locuri de munca in cadrul Muzeului Banatului Timisoara si cresterea numarului de turisti care viziteaza Castelul Huniade cu 28,29%.

Proiectul are o valoare totala de 52.487.881,70 lei, din care finantarea nerambursabila solicitata este de 33.694.083,37 lei.

Modernizarea si reabilitarea infrastructurii urbane a orasului Sannicolau Mare prin realizarea de drumuri orasenesti si trotuare, sisteme de gestionare a apelor pluviale de suprafata, modernizare parcuri isi propune reabilitarea infrastructurii publice urbane prin reabilitarea si construirea de trotuare noi, modernizarea de strazi orasenesti adiacente prin refacerea profilului stradal si asfaltarea acestora, realizarea de podete la accesele riveranilor, montarea de rigole prefabricate din beton si realizarea de trasee din tubulatura de PVC pentru captarea apelor pluviale si reabilitarea parcurilor existente prin nivelare, terasare, modelare geometrica a terenului, realizarea de alei.

Proiectul are o valoare totala de 83.641.844,60 lei, din care finantarea nerambursabila solicitata este de 64.235.751,95 lei.

Prevenirea criminalitatii si cresterea sigurantei cetateanului prin monitorizare video vizeaza proiectarea, realizarea si implementarea unui sistem performant si capabil sa realizeze supravegherea si monitorizarea zonelor cu risc ridicat de producere a fenomenelor infractionale la nivelul orasului Sannicolau Mare, ca zona de actiune urbana.

Proiectul are o valoare totala de 1.855.957,60 lei, din care finantarea nerambursabila solicitata este de 1.466.805,20 lei.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.