Masuri pentru imbunatatirea aplicatiei Action Web

AM POSDRU, masuri, sistem Action Web

Aceste masuri vizeaza:
• cresterea transparentei procesului de depunere
– introducerea unui contor prin care orice aplicant poate sa afle, in timp real, numarul de utilizatori conectati la site-ul www.fseromania.ro;
– introducerea unui contor prin care orice aplicant care acceseaza o linie de finantare deschisa poate sa afle, in timp real, numarul total de schite si proiecte depuse;
– acordarea unui numar de inregistrare pentru fiecare proiect depus (pe langa ID-ul pe care il primeste proiectul, aplicantul va primi si un numar de inregistrare a dosarului, respectiv numarul de ordine al proiectului transmis, astfel incat aplicantul sa fie informat ce loc ocupa proiectul sau in ordinea depunerii proiectelor).

• protectia aplicatiei Action Web fata de eventualitatea unei incarcari automate a datelor, prin introducerea unor instrumente de securitate pentru a identifica prezenta omului in fata calculatorului.

• imbunatatirea structurii hardware in sensul dublarii puterea de calcul si optimizarii aplicatiei Action Web la nivelul cadrului sursa pentru a permite cresterea numarului de accesari simultane pe secunda (de la ordinul sutelor – in trecut, la ordinul miilor – in prezent).

• introducerea semnaturii electronice din partea AMPOSDRU pentru fiecare proiect depus in cadrul unei linii de finantare. Ca masura de siguranta pentru validarea proiectelor depuse, imediat dupa transmiterea proiectului catre AMPOSDRU, prin intermediul aplicatiei Action Web, aplicantii vor primi o copie a proiectului transmis certificata prin semnatura electronica.

Atat reprezentantii partenerilor sociali, cat si domnul deputat Varujan Pambuccian – membru al Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputatilor -, au considerat ca masurile luate de AMPOSDRU pentru imbunatatirea aplicatiei Action Web vor asigura o buna desfasurare a sesiunii de depuneri de proiecte in cadrul liniilor de finantare ce vor fi deschise in cursul anului 2011.

Sursa: Fseromania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.