TIMM 2005 la final

In intervalul 2 – 4 iunie 2005, Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie a organizat, in Complexul ROMEXPO – Pavilionul II, cea de-a IV-a editie nationala a Targului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii – TIMM 2005.

Principalul obiectiv al acestui eveniment a fost acela de a reuni sub egida sa firme si societati specializate in sustinere financiara, creditare, consultanta, garantare si oferire de solutii in afaceri segmentului intreprinderilor mici si mijlocii, contribuind la initierea, dezvoltarea si promovarea mediului de afaceri. Targul pentru IMM-uri, care a devenit deja o manifestare traditionala, a reunit sub cupola sa alte doua targuri regionale ce se vor desfasura la Piatra Neamt si Brasov.

Au participat peste 70 de firme, companii si institutii printre care se numara: institutii guvernamentale, parteneri de dialog social ai ANIMMC, banci, FNGCIMM, CCIRB, firme de consultanta, de birotica, de comunicare. Totodata, vizitatorii au beneficiat de consultanta in diverse domenii, precum: idei si planuri de afaceri, marketing, educatie si formare profesionala, vor obtine informatii despre credite bancare si modalitati de asigurare, vor fi prezentate articole de birotica, precum si ultimile noutati din domeniul tehnologiei informatiei si comunicare, servicii de publicitate, furnizare de utilaje, materii prime si materiale.

TIMM 2005 a fost o reuniune interactiva care a gazduit si o Bursa de contacte special amenajata, ce a permis realizarea unor contacte directe a antreprenorilor romani, cu obiecte de activitate similare, in vederea stabilirii unor potentiale parteneriate, prin prezentarea propriilor oportunitati de afaceri.

Sursa: , Cronica Romana online, 6 iunie 2005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.