Infrastructura sociala a judetului Mehedinti se imbunatateste cu ajutorul Regio

contracte de finantare

Proiectul Reamenajare pavilion cazare – administrativ in centru de integrare prin terapie ocupationala Burila Mare isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu dizabilitati din cadrul Centrului de integrare prin terapie ocupationala Burila Mare.

Beneficiarii proiectului sunt 25 de persoane asistate, cei 14 membri ai personalului angajat, precum si familiile persoanelor asistate si intreaga comunitate locala.

Valoarea toala a proiectului, care se va derula pe parcursul a 10 luni, este de 1.460.816,84 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 1.108.645,58 lei.

Prin cel de-al doilea proiect, Reabilitare Colegiul Tehnic “Lorin Salagean”, se vor reabilita corpurile A si B din incinta colegiului amplasat in Drobeta-Turnu Severin, pentru a imbunatati confortul in salile de clasa si celelalte functii ale constructiilor prin reparatii capitale.

Valoarea toala a proiectului, care se va derula pe parcursul a 20 luni, este de 4.768.040,62 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 3.690.225,28 lei.

Al treilea proiect, Reabilitare si extindere scoala Dimitrie Grecescu, va contribui la reabilitarea cladirilor scolii din Drobeta-Turnu Severin, la extinderea cladirii 2 cu un corp nou si la dotarea salilor de clasa cu mobilier, materiale didactice si calculatoare.

Valoarea toala a proiectului, care se va derula pe parcursul a 16 luni, este de 4.414.918,11 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 3.430.130,83 lei.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.