MDRT achizitioneaza servicii de management de proiect pentru coordonarea activitatilor de promovare a brandului de turism

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a lansat licitatia publica pentru achizitia serviciilor de management de proiect pentru coordonarea activitatilor de promovare a brandului de turism al Romaniei.

Durata contractului de achizitie publica este de trei ani de la data semnarii acestuia. Valoarea totala estimata pe o perioada de 3 ani este de 759.000 Euro fara TVA din fonduri europene nerambursabile – Programul Operational Regional – Axa Prioritara 5.

Selectia operatorilor economici se va face in doua etape:

a) Prima etapa va fi una de depunere a candidaturilor si de selectare a candidatilor calificati, prin aplicarea criteriilor de selectie prevazute in documentatia de atribuire, in care vor fi selectati minimum cinci candidati.

b) Cea de-a doua etapa va fi una de evaluare din punct de vedere financiar a ofertelor care vor fi depuse de candidatii selectati in prima etapa.

Criteriul de atribuire ales pentru cea de-a doua etapa este pretul cel mai scazut, dupa ce in prima etapa s-au avut in vedere criteriile de selectie tehnico-profesionale.

Ofertantii trebuie sa faca dovada unei experiente similare, prin depunerea unui proiect de marketing a carui valoare sa fie egala sau mai mare de 10 milioane de euro. Compania va pune la dispozitia MDRT un manager delegat si o echipa cu experienta in proiecte de marketing.

Compania selectata in urma licitatiei va crea, dezvolta si implementa planurile anuale de marketing pentru brandul de turism al Romaniei si pentru produsele de turism identificate. Totodata, echipa va coordona derularea tuturor proiectelor de publicitate, din momentul organizarii licitatiilor de selectie pana in momentul incheierii proiectelor respective.

Detaliile cu privire la achizitie sunt disponibile in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.