Andreea Paul Vass: Aproximativ 2000 de IMM-uri au beneficiat de 10 programe de sustinere

Andreea Paul Vass, IMM-uri, program

Andreea Paul Vass a prezentat noile programe guvernamentale pentru stimularea activitatii IMM-urilor structurate pe cei trei piloni ai politicii SBA revizuite, respectiv reducerea sarcinilor administrative, cresterea accesului la finantare si cresterea accesului la piata.

Eforturile depuse de Guvern in contextul crizei economice severe si a recesiunii din ultimii doi ani au demonstrat angajamentul acestuia de a sustine IMM-urile, principala forta motrice a economiei romanesti.

Reprezentatul IMM-urilor din Romania a prezentat succint obiectivele, alocarile bugetare si rezultatele pentru 10 programe de sustinere: Mihail Kogalniceanu, START, Tineri Antreprenori, Schema de Garantare a IMM-urilor, Femei antreprenor, Incubatoare de afaceri, Reducerea sarcinilor administrative si fiscale, modificarea Legii contabilitatii si portalul “Punct de contact unic” (One Stop Shop) www.immoss.ro.

Potrivit Andreei Paul Vass, au beneficiat de aceste programe aproximativ 2000 de IMM-uri si au fost create / salvate peste 300.000 locuri de munca.

Sursa: Guvernul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.