OI IMM: Instructiune pentru beneficiari privind depunerea Cererilor de rambursare si a Cererii de prefinantare

instructiune, POSCCE

In vederea eficientizarii verificarii administrative a Cererii de prefinantare si a Cererii de rambursare (respectiv a cererilor intermediare si a cererii finale, dupa caz) Organismul Intermediar pentru IMM emite prezenta instructiune:

Art. 1. Incepand cu data prezentei instructiuni depunerea Cererilor de rambursare si a Cererii de prefinantare de catre beneficiari se va face pe suport de hartie si electronic (CD).

Astfel, conform instructiunii AM de completare a Cererii de rambursare, la depunerea Cererii de rambursare se vor depune urmatoarele:
1. Formularul completat al Cererii de rambursare/prefinantare (patru exemplare originale)
2. Documentele justificative (doua dosare in fotocopie, vizate conform cu originalul cu precizarea Fotocopia 1 si Fotocopia 2)
3. Un CD care sa contina urmatoarele fisiere:
– Cererea de rambursare/prefinantare in format Word
– Cererea de rambursare/prefinantare in format PDF sau JPG
– Toate documentele justificative atasate Cererii de rambursare in format PDF sau JPG.

Art. 2. Nedepunerea cererii de rambursare sau de prefinantare si pe suport electronic va duce la intarzierea verificarii administrative a acesteia.

Art. 3. Prezenta instructiune se aplica si pentru Cererile de rambursare/prefinantare care se afla in curs de verificare administrativa la OI IMM.

Important!
Ramane in vigoare prevederea din instructiunea publicata, in data de 25 august 2011, pe site-ul http://oiimm.mimmcma.ro/ si anume “Singurele documente originale care vor fi depuse in continuare la depunerea Cererii de rambursare de catre beneficiari vor fi: formularele completate ale Cererilor de rambursare in patru exemplare (Anexa III la contractul de finantare) si Rapoartele de progres sau final ale proiectului completate in doua exemplare (Anexa IVa si Anexa IVb la contractul de finantare) in conformitate cu prevederile contractului de finantare”.

Sursa: Organismul Intermediar pentru IMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.