100 de cereri de finantare depuse in cadrul Programului MOL pentru sanatatea copiilor

program, sanatate

17 organizatii non profit vor beneficia de sprijin financiar pentru implementarea unor proiecte de terapie emotionala sau terapie prin arta. Proiectele care urmeaza a fi realizate prin Programul MOL pentru Sanatatea Copiilor pe parcursul anului viitor au valoarea totala de 450.000 lei din care 300.000 de lei sunt asigurati de MOL Romania.

Pe lista castigatorilor se regasesc mai multe organizatii care deruleaza proiecte pentru copii internati la sectiile de oncologie ale spitalelor din tara. In plus vor fi sprijinite si organizatii care se ocupa de proiecte destinate copiilor cu deficiente, cu probleme de nutritie sau care sufera de diabet zaharat.

9 dintre proiectele finantate provin de la organizatii care nu au fost sprijinite in editiile precedente ale programului.

La editia din 2011 al Programului MOL pentru Sanatatea Copiilor au fost inregistrate 100 de solicitari de finantare din 25 de judete ale tari si din capitala. Selectia solicitarilor castigatoare a fost facuta de un juriu de specialitate condus de Dr. Violeta Stan, medic primar la Clinica de Neuropsihiatrie Infantila din Timisoara, cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara.

Lista castigatorilor a fost publicata pe site-urile www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro.

Sursa: Fundatia pentru Comunitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.