Absorbtie buna a fondurilor PHARE

La incheierea perioadei de contractari pentru programele de finantare PHARE CES 2003 si PHARE CBC 2003, s-a inregistrat o rata medie de contractare de 100%, respectiv 96%, conform unui comunicat remis de Ministerul Integrarii Europene.

Cele doua programe sunt administrate de Ministerul Integrarii Europene, in parteneriat cu cele opt Agentii de Dezvoltare Regionala, precum si cu alte institutii publice, in functie de domeniile de interventie.

“Bilantul programului de finantare PHARE CES 2003 dovedeste ca Romania are capacitatea de a absorbi fondurile comunitare, ceea ce ne da incredere in fortele noastre de a utiliza fondurile structurale si de coeziune de care va beneficia Romania ca viitor stat membru al Uniunii Europene”, a declarat Anca Daniela Boagiu, ministrul integrarii europene.

Recent, MIE a lansat campania de informare pentru programul PHARE – Coeziune Economica si Sociala “Oameni, perseverenta, schimbare”, pentru a promova reusita acestui program si a stimula depunerea de proiecte fezabile, care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor locale.

Sursa: , Hotnews.ro, 06 decembrie 2005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.