Targul Intreprinderilor Mici si Mijlocii – TIMM 2006

Organizat de catre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie sub patronajul Guvernului Romaniei, a V-a editie a TIMM isi propune sa aduca sub acelasi forum IMM-uri producatoare de bunuri sau prestatoare de servicii, institutii guvernamentale, banci si companii de finantare, companii de consultanta, de dezvoltare si formare profesionala sau alte companii interesate. Sunt asteptate peste 250 de expozanti.

Cu putin timp inainte de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, viitorul IMM pare pus la o noua incercare: „Sunt ele pregatite, vor face fata competitiei, ce schimbari trebuie sa faca, ce trebuie sa afle?”

ANIMMC pune la dispozitie cadrul necesar pentru ca toate aceste intrebari sa isi gaseasca raspuns. TIMM 2006 isi propune sa asigure contextul in care IMM-urile sa isi expuna produsele si serviciile, si in acelasi timp sa cunoasca ofertele institutiilor guvernamentale, ale bancilor, companiilor de finantare si ale organismelor de formare si dezvoltare profesionala.

In cadrul TIMM 2006 se va dezvolta un program de conferinte si seminarii ce isi propune oferirea de solutii, raspunsuri si directii de urmat pentru dezvoltarea competitivitatii IMM-urilor in contextul viitoarei integrari a Romaniei in Uniunea Europeana. In cadrul acestui program orice companie se poate inscrie in sustinerea unui semniar/conferinte pe o tema ce va fi agreata impreuna cu organizatorii.

In scopul facilitarii participarii tuturor celor interesati, participarea ca expozant va fi gratuita.

Va puteti inregistra ca expozant sau sa aflati informatii suplimentare privind modul de inregistrare si participare astfel:

  • la infoline: Info TIMM – 021 / 209.46.70 (Luni-Vineri, 9:00-18:00);
  • online, pe site-ul targului de pe site-ul www.timm.ro.
Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top