225 proiecte SAPARD intocmite gratuit pentru beneficiarii Sapard in cadrul Programului Rural Finance Project

In perioada aprilie-septembrie 2006, Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta IFN (RGIC) S.A. va intocmi un numar de 225 de proiecte SAPARD pentru fermele din Romania, in cadrul Programului Bancii Mondiale Rural Finance Project.

Programul prevede intocmirea proiectelor SAPARD de achizitii pentru beneficiarii mici (PFA, AF, SC), care doresc sa acceseze fonduri in cuantumul valorii eligibile de maxim 20.000 EUR. Onorariul aferent serviciilor de consultanta va fi suportat integral prin Programul Bancii Mondiale – Rural Finance Project, cheltuielile fermierilor cu aceste servicii fiind zero.

Proiectele propuse a fi realizate vizeaza: achizitie vaci pentru lapte, achizitie utilaje agricole, achizitie instalatii si utilaje de incinta pentru fermele zootehnice: instalatie de muls, tanc de racire, proiecte apicultura, ferme de melci, alte tipuri de proiecte bazate pe achizitie directa.

Conditiile minime obligatorii pe care trebuie sa le indeplineasca potentialii beneficiari sunt: beneficiarul trebuie sa fie persoana fizica autorizata sau societate comerciala, trebuie sa indeplineasca conditiile de eligibilitate cu privire la suprafetele agricole exploatate, trebuie sa fie inregistrat in Registrul Exploatatiilor Agricole, nu trebuie sa aiba pierderi financiare si datorii inregistrate la Bugetul de Stat, trebuie sa aiba definita foarte clar investitia.

Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta IFN (RGIC) S.A. este o companie de investitii si consultanta, care are ca scop principal sprijinirea intreprinzatorilor romani si straini prin identificarea, elaborarea si promovarea solutiilor integrate “la cheie”.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.