Traininguri euadministratie in iunie 2006

Pe data de 14 mai 2006 a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 418 Ordonanta de Urgenta nr. 34/2006, privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii.

Institutul Roman de Training organizeaza un training in Bucuresti, in data de 12-13 iunie 2006, ce trateaza aceste contracte de achizitie publica. Trainingul isi propune familiarizarea participantilor cu noile prevederi legislative privind achizitiile publice care vor intra in vigoare la data de 30 iunie 2006 si dobandirea aptitudinilor necesare derularii cu succes a procedurilor de achizitii publice.

La finalul trainingului fiecare participant:

– va dobandi cunostintele necesare cu privire la noua legislatie nationala care guverneaza achizitiile publice;

– va dobandi cunostintele necesare pentru planificarea activitatilor si termenelor in cadrul unui contract de achizitii publice;

– va dobandi cunostintele necesare privind redactarea documentatiei de atribuire;

– va dobandi aptitudinile necesare pentru derularea procedurilor de achizitii publice;

– va dobandi elementele de baza necesare administrarii unui contract de achizitii publice.

Diploma este recunoscuta de Asociatia Specialistilor in Achizitii Publice din Romania (ASAPRO).

Institutul Roman de Training recomanda realizarea unui parteneriat intre institutiile publice responsabile cu managementul Fondurilor Structurale in Romania si organizatiile furnizoare de training in acest domeniu, avand ca scop planificarea cat mai rapida a modulelor de training in domeniul Fondurilor Structurale. Pentru a eficientiza cheltuirea banului public, IRT incurajeaza autoritatile si institutiile publice sa utilizeze formula de training rezidential, care implica scaderea costurilor prin mentinerea cursantilor aproape de locul de munca.

Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Institutul Roman de Training.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.