HVB Bank si Banca Tiriac si-au aliniat complet produsele comune de creditare

Anul trecut, la finalul lunii august, Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) si Banca Tiriac au finalizat tranzactia ce va duce la fuziunea dintre HVB Bank Romania si Banca Tiriac. Pregatirile pentru integrare au inceput in septembrie 2005, iar pe parcursul procesului de fuziune HVB Bank si Banca Tiriac vor functiona în paralel.

Din noiembrie 2005, HVB Bank Romania si Banca Tiriac fac parte din reteaua central si est europeana a UniCredit Group. Cu active totale de 782 miliarde EUR si cu o capitalizare de piata de aproximativ 64 de miliarde EUR, potrivit datelor din martie 2006, noul UniCredit Group este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana a serviciilor financiare.

HVB Bank si Banca Tiriac au anuntat miercuri alinierea completa a produselor comune de creditare atat in ce priveste dobanzile, cat si comisioanele.

Pana la finalul procesului de integrare, o data cu implementarea in ambele banci a aceleiasi platforme informatice si o data cu alinierea caracteristicilor tehnice si ale modului de operare, atat HVB Bank, cat si Banca Tiriac vor oferi integral produsele viitoarei banci.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.