Programul international pentru Dezvoltarea Competentelor Antreprenoriale si Aptitudinilor Manageriale

Programul international pentru Dezvoltarea Competentelor Antreprenoriale si Aptitudinilor Manageriale – EMPRETEC, va incepe in data de 10 iulie 2006 la Constanta.

Pentru a doua oara in Constanta, ANIMMC, prin Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, organizeaza “Programul international Dezvoltarea Competentelor Antreprenoriale si Aptitudinilor Manageriale” – EMPRETEC, in perioda 10 – 18 iulie 2006.

EMPRETEC este un program international pentru dezvoltarea si sprijinirea antreprenorilor. Programul se desfasoara sub egida United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) si este operational in peste 30 de tari din America de Nord, America de Sud, Africa, Asia si Orientul Mijlociu. Romania este prima tara din Europa in care se implementeaza acest program.

EMPRETEC este un program UNCTAD care asigura training, consultanta tehnica, un cadru institutional pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si cresterea competitivitatii IMM- urilor pe plan international.

Programul identifica antreprenori de succes, le asigura pregatire cu scopul de a le sublinia comportamentul antreprenorial si aptitudinile manageriale, asistenta in alcatuirea unui plan de afaceri (business plan) si in accesarea finantarilor pentru afacerile lor, ii ajuta in formarea si dezvoltarea legaturilor de afaceri.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.