Romania si Bulgaria vs. steguletele aderarii la piata comuna a Uniunii Europene

Raportul de tara din octombrie este cel care va decide intrarea Romaniei in UE sau nu. Chiar daca Romania va primi steguletele Integrarii sau nu, investitiile in sectoarele economice nu vor intarzia sa apara.

Pentru a aduce in atentie modalitatile practice prin care se poate beneficia de investitii semnificative si pentru a crea un cadru propice pentru anteprenorii romani si straini, Business Media Group organizeaza in 16-17 Noiembrie Summitul regional de investitii Business Review SEE Investment Summit.

Evenimentul va gazdui zece tari: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Moldova, Romania, Serbia si Muntenegru iar in centrul atantiei se vor afla cele doua tari candidate de anul acesta: Romania si Bulgaria.

Evenimentul va fi astfel o ocazie propice pentru anteprenorii romani si straini care doresc sa gaseasca noi oportunitati de investitii in Romania, Bulgaria si in toate tarile din Estul si Sud – Estul Europei.

Summitul va avea doua zile de conferinte si workshopuri, in cadrul carora tarile invitate isi vor prezenta principalele oportunitati de investitii, politicile de dezvoltare, legislatie si taxe, precum si principalele piete disponibile.

Temele conferintelor se vor axa pe principalele solutii de atrage investitii importante in pe pietele emergente din estul si Sud Estul Europei, oportunitatile si provocarile rezultate din aderare la Uniunea Europeana si modul in care acestea pot fi exploatate in mod optim de catre anteprenori.

Subiectele conferintelor sunt controlul domeniului financiar de catre bancile straine, noile tendinte in sectorul IT&C pe piata din Estul si Sud Estul Europei, cresterea cererii pe piata imobiliara si oferta de proprietati si bunuri specifice, precum si cele mai bune modalitati de a depasi restrictiile excesive legate de legislatia muncii, a taxelor si emergenta pietei negre fata de potentialii investitori straini.

Participantii vor fi oficialitati guvernamentale ale tarilor din Estul si Sud-Estul Europei, membri ai institutiilor financiare interantionale implicate in procesul de tranzitie al tarilor din estul si Sud Estul Europei, membri ai fondurilor de investitii interntionale.

Sectorul privat va fi de asemnea reprezentat in cadrul conferintelor prin top manageri, directori de companii mari cu reprezentanta regionala,principalele firme de consultanta, interesate atat de potentialul economic regional cat si de noi parteneri de afaceri din Romania si Bulgaria.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.