SEE Investment Summit, Prima Editie

Business Media Group organizeaza in perioada 16-17 Noiembrie 2006, la World Trade Center Bucuresti, prima editie a South East Europe Investment Summit. Evenimentul sustinut de saptamanalul in limba engleza Business Review, va dezbate posibilitatile de atragere a capitalului strain in zona si va reuni inalte oficialitati guvernamentale din tara si strainatate si top manageri, de la companii internationale care isi desfasoara activitatea si in regiune.

La conferinta vor fi prezenti reprezentantii a noua tari din Europa de Est si Sud Est: Albania, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Moldova, Romania, Serbia si Muntenegru.

“SEE Investment Summit reprezinta o ocazie propice pentru oamenii de afaceri romani si straini care sunt in cautarea de noi oportunitati de investitii in Romania, Bulgaria sau in zona de Est si Sud Est a Europei” sustine Bill Avery, Publisher Business Review.

“Pe fondul unor atragatoare oportunitati de afaceri in zona Europei de Est si Sud Est si al unor castiguri promitatoare, interesul investitorilor pentru Romania si Bulgaria a crescut constant, pe masura ce aceste tari s-au apropiat de integrarea in Uniunea Europeana”, declara Simona Fodor, Editor-in-Chief al Business Review.

Summitul va avea doua zile de conferinte si workshopuri, in cadrul carora tarile invitate vor avea ocazia sa dezbata principalele oportunitati de investitii, politicile de dezvoltare, legislatie si taxe, precum si principalele piete disponibile din zona de Est si Sud Est a Europei. Temele conferintelor se vor axa pe modalitatile de atragere a investitiilor pe pietele emergente din aceasta zona si pe modul in care acestea pot fi exploatate in mod optim de catre oamenii de afaceri.

Printre subiectele ce vor fi abordate in cadrul conferintelor se numara: reforma si dezvoltarea sectorului bancar/ retail vs corporate banking in regiune, noile tendinte in sectorul IT&C pe piata din Estul si Sud Estul Europei, cresterea cererii pe piata imobiliara si oferta de proprietati si bunuri specifice, cele mai bune modalitati de a depasi restrictiile excesive legate de legislatia muncii, a taxelor si emergenta pietei negre fata de potentialii investitori straini. La eveniment se vor lua in discutie realitati din fiecare tara invitata, dar in centrul atentiei se vor afla cele doua tari candidate de anul acesta: Romania si Bulgaria.

Prezenti la prima editie a SEE Investment Summit vor fi oficialitati guvernamentale ale tarilor din Estul si Sud Estul Europei, reprezentanti ai institutiilor financiare internationale implicate in procesul de tranzitie al tarilor din zona, reprezentanti ai fondurilor de investitii interntionale.

Sectorul privat va fi reprezentat in cadrul conferintelor si de top manageri, directori de companii internationale cu sucursale regionale, reprezentanti ai celor mai mari firme de consultanta de pe piata, interesate atat de potentialul economic regional cat si de incheierea de parteneriate de afaceri in Romania si Bulgaria.

Pe data de 15 noiembrie 2006 va avea loc la World Trade Center Bucuresti o conferinta de presa ce va deschide oficial prima editie a summitului.

Detalii despre eveniment, precum si posibilitatea de inscriere la conferinta, se pot gasi pe site-ul
www.brforum.ro .

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.