Forumul de cooperare economica Romania – Ungaria 21-22 septembrie 2006

Federatia Patronilor Bihor, Consiliul Judetean Bihor si BTL Design impreuna cu Confederatia Asociatiilor de Afaceri Transilvania organizeaza la Oradea in data de 21-22 septembrie 2006 forumul economic cu titlul „Conferinta de cooperare economica Romania – Ungaria 2006”.

Conferinta isi propune sa se constituie intr-o interfata de comunicare intre mediul economic maghiar si roman si factorii politici decizionali pentru a dezbate aspecte si probleme ce influenteaza relatiile economice dintre cele doua tari la nivel transfrontalier si regional.

Oamenii de afaceri romani, vor avea posibilitatea sa afle prin intermediul unei delegatii de 30 oameni de afaceri maghiari, care au fost consecintele integrarii in Uniunea Europeana, resimtite de mediul de afaceri maghiari.

De asemenea prin prezenta unor reprezentanti ai Guvernului Roman si Maghiar se va putea analiza in profunzime ce trebuie facut pentru ca mediul de afaceri roman si maghiar sa colaboreze si mai eficient, dupa integrare.

Infiintarea a doua birouri comerciale unul la Oradea si altul la Budapesta, va oferi posibilitatea de a eficientiza realizarea unor contacte, tranzactii comerciale intre firmele romanesti si maghiare.

Pentru mai multe detalii:

Email: [email protected]

Persoana de contact: Ion Radu

Telefon: 021/3105373 sau 0723 451292

Sursa: BTL Desing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top