Curs: Animatorul socio-educativ, antreprenor de succes

“Scoala Speciala de Vara Ramnicu Valcea 2006” face ultimele inscrieri la cursul: “Animatorul socio-educativ, antreprenor de succes”.

Societatea Phoenix Carita Horezu, Episcopia Ramnicului si Reteaua Centrelor de Educatie Activa in Mediul Rural organizeaza in perioada 31.08 – 06.09 cursurile “Scolii Speciale de Vara Ramnicu Valcea 2006”, eveniment devenit deja traditional in domeniul educatiei romanesti.

Cursurile din acest sfarsit de vara se adreseaza lucratorilor din institutii scolare sau ONG, angajati sau voluntari.

Incepand cu 31 august 2006 demareaza un complex program de educare prin practica experentiala a adultilor activi in aria extrascolara.

Programul este interactiv si are urmatoarea structura:

– 3 zile – curs intensiv de animatie si formare personala ANIM;

– 1 zi – curs de antreprenoriat in mobilitati socioeducationale ale tineretului european; turismul romanesc pe drum european; animatia in turism;

– 1 zi – un prim contact cu programul EMPRETEC/UNCTAD; practici utile in economia de piata; conexii socio-culturale si dezvoltare durabila;

– 1 zi – evaluare; strategie si plan specific animatiei de copii si tineret in Romania.

In acest timp se vor realiza workshop-uri, exercitii practice, jocuri de rol si seri “surpriza” cu “teme de casa”, urmarindu-se cele zece unitati de competenta ale animatorului socio-educativ.

Participantii vor primi “Certificatul de animator socio-educativ” eliberat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, avizat de MEC si MMSSF.

Incepand cu 2007 certificatul va fi recunoscut in UE, dand posibilitatea absolventilor sa devina activi in reteaua “Animatori fara frontiere”.

Cursanti: adulti intre 19-49 ani, care au organizat/participat (la) minimum trei tabere/campus-uri sau proiecte YOUTH A1 /A3/A5, Leonardo, Comenius.

Traineri: membri TEAM EUROPE, traineri nationali si experti in animatie IMPACT.

Pentru relatii suplimentare: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.