Inspectorii UE verifica la Iasi cum s-au cheltuit banii pentru agricultura

Inspectori de la Uniunea Europeana verifica proiectele finalizate de Centrul Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (CRPDR) Iasi. Auditarea se va desfasura pana la sfarsitul saptamanii.

Oficialii Uniunii Europene vor cerceta documentele si situatia din teren, pentru a controla modul in care au fost implementate proiectele.

“Trimisii Uniunii Europene controleaza proiectele finalizate. Mai intai, au verificat proiectele de la masurile 1.1, pentru imbunatatirea marketingului produselor agricole, si 2.1, referitoare la modernizarea infrastructurii”, ne-a spus Eugen Ticau, director CRPDR.

Rezultatele auditului vor fi comunicate dupa intoarcerea celor doi inspectori la Bruxelles. Un alt control va avea loc dupa ce CRPDR, Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit si Agentia de Plati pentru Interventii in Agricultura se va muta in noul sediu.

“Imediat ce o sa ne mutam, vom fi din nou auditati. Desi am semnat deja contractul de comodat pentru viitorul sediu, nu am putut sa ne mutam pentru ca figuram pe vechea adresa, de pe Bulevardul Chimiei, 12”, a adaugat Ticau.

Sursa: Ziarul de Iasi online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.