Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor – Focsani

BTL Design organizeaza pe 22 noiembrie la Hotel Fashion Center din Focsani a zecea conferinta din programul “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor”

Conferinta, care va reuni IMM-urile din judetul Vrancea, ii are ca parteneri pe Orange, UPC-Astral, Design IT, Coface, Sodexho Pass, OTP Bank, Eximbank, BRD-GSG.

In deschiderea forumului, autoritatile si organizatorii vor rosti cuvantul de bunvenit si vor incerca sa intre in subiectul fierbinte “Sunt pregatite IMM-urile sa absoarba fonduri europene? Cum se implica administratia locala in dezvoltarea IMM-urilor?”.

Vor fi alaturi de IMM-urile vrancene Ion Oprea, prefectul Judetului Vrancea, Decebal Gabriel Bacinschi, primarul Municipiului Focsani si Horia Furtuna, presedinte al Camerei de Comert si Industrie Vrancea.

Plenara 1, va trata despre solutii pentru eficientizarea afacerii, solutii de transmisii de date cablu/wireless, solutii comunicatii mobile si fixe, solutii internet, infrastructura pentru afaceri, solutii de promovare. Ciprian Raglean, SOHO & SME Division Manager Orange Romania, va prezenta “Solutii de comunicare pentru IMM-uri” oferite de operatorul mobil.

Despre “Internet si telefonie pentru mediul de afaceri” va vorbi Florin Finaru- Manager regional vanzari, UPC-Astral.

Stelian Crisan, Manager DesignIT, va detalia rolul internetului in promovarea serviciilor si produselor, iar Ion Radu, manager BTL Design va prezenta solutii de recuperare a creantelor oferite de Coface Romania.

Un reprezentant Sodexho PASS va vorbi despre motivarea salariatilor prin solutii de resurse umane.
Plenara a doua va aborda solutiile financiare pentru dezvoltarea afacerii: oferte de creditare , programe de finantare, oferte de finantare bancara pentru IMM-uri, finantare din fonduri structurale si de coeziune.

Raluca Vieru, manager de vanzari IMM, OTP Bank Romania, prezinta “Solutia planurilor tale”.

Reprezentantii Eximbank si BRD-GSG vor explica IMM-urilor ce oferte au bancile lor pentru dezvoltarea afacerilor.

Despre programul operational regional 2007-2013 va vorbi Iuliana Topoleanu, expert in Ministerul Integrarii Europene.

Iar “Finantarea europeana pentru sectorul IMM, in prezent si in viitor”, va vorbi Cristina Manescu, director executiv la Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare din Romania.

Conferinta se va incheia printr-o tombola pentru participanti, cu premii surpriza oferite de catre sponsori si organizatori.

Conferintele BTL Design pentru IMM-uri reprezinta o interfata foarte utila de comunicare intre cei care ofera solutii pentru sectorul intreprinderilor mici si mijlocii si beneficiarii acestora. Anul acesta, BTL Design a organizat conferinte in noua judete, Vrancea urmand sa fie etapa numarul 10. Aproape 1000 de IMM-uri din cele noua judete au fost prezente la conferinte.

Anul viitor, agentia BTL Design continua programul de conferinte pentru IMM-uri cu inca 12 alte resedinte de judet, pentru a aduce la aceeasi masa de discutii IMM-urile si firmele care se concentreaza mult pe acest sector, cel mai dinamic al economiei romanesti.

Programul conferintelor destinate intreprinderilor mici si mijlocii va continua si in anul 2007 cu acelasi doua mari teme: solutii pentru eficientizarea activitatii si solutii de finantare bancara si nonbancara in 12 judete: Timis, Hunedoara, Constanta, Tulcea, Mures, Brasov, Iasi, Suceava, Sibiu, Valcea, Olt si Arges.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina web BTL Design.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.