Fondurile de finantare post aderare

Asociatia pentru Dezvoltare Economica Locala (ADEL) este o organizatie non-guvernamentala, cu filiale in orasele Bacau, Bucuresti si Timisoara, care desfasoara activitati de interes comunitar in scopul sustinerii mediului economic romanesc si a integrarii in Uniunea Europeana.

ADEL a inceput o campanie de informare si promovare a “Fondurile de finantare structurale post aderare”, in care agentii economici vor fi informati cu privire la cele mai importante elemente ale fondurilor de finantare nerambursabile ale Uniunii Europene care vor fi prezente in Romania incepand cu 2007.

ADEL organizeaza la Iasi si la Piatra Neamt o intalnire cu agentii economici care sunt interesati in accesarea acestor fonduri de finantare.

Astfel, pe data de 14 decembrie 2006, ora 11.00 in Sala de Conferinte a Hotelului Moldova, va avea loc intalnirea de la Iasi si pe data de 15 decembrie 2006, ora 10.00 in Sala de Conferinte a Hotelului Central va avea loc intalnirea de la Piatra Neamt.

La cele doua intalniri va fi prezentat Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” si Programul Operational “Dezvoltarea Regionala” prin care se sprijina: Investitiile pentru IMM-uri, Implementarea standardelor europene, Accesul pe noi piete, Accesul la credite si finantari, Dezvoltarea antreprenoriatului, Tehnologia informatiei si comunicarii pentru sectoarele privat si public, Imbunatatirea Eficientei Energetice, Turismul, Construirea/reabilitarea/extinderea de cladiri; Reabilitarea/extinderea sistemului de strazi din interiorul structurii de afaceri si strazile de acces la acestea; Crearea/extinderea infrastructurii de utilitati publice; Demolare/dezafectare cladiri, Activitati de promovare, Reabilitarea/modernizarea infrastructurii de transport; Reabilitarea/ modernizarea infrastructurii serviciilor de Sanatate, Sociale si Educatie, Sprijinirea microintreprinderilor, etc.

Inscrierile pentru intalnirea de la Iasi se pot face pana la data de 13.12.2006, ora 16.00, in timp ce pentru intalnirea de la Piatra Neamt inscrierile vor avea loc pana la data 14.12. 2006, ora 16.00.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare:

Telefon: 0234 542.436

Tel/fax: 0234 572.043

Mobil:0788 189600

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.