100 de ONG-uri din judetul Iasi vor beneficia gratuit de serviciile Centrului de Resurse

Incepand cu 1 decembrie 2006, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany deruleaza in Iasi proiectul “Consolidarea si extinderea Centrului de Resurse pentru ONG-uri”, finantat de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2004 componenta Dezvoltarea Sectorului ONG. Contributia PHARE in acest proiect este de 29990 euro.

Prin acest proiectul se vor furniza servicii de informare, consultanta, instruire, promovare ONG si voluntariat pentru 100 de organizatii neguvernamentale, in scopul consolidarii organizationale si a imbunatatirii imaginii publice a sectorului ONG.

Serviciile vor fi oferite gratuit organizatiilor beneficiare, datorita contributiei Uniunii Europene, a Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany si a partenerilor de proiect, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si Institutia Prefectului Judetului Iasi.

Beneficiarii directi vor fi organizatiile participante la sesiunile de instruire propuse in cadrul proiectului, la buletinul inlormativ on-line si la cele trei evenimente de promovare a sectorului ONG: “Gala Voluntarilor”, “Saptamana Nationala a Voluntariatului” si “Forumul ONG”, dar si a celor 200 de voluntari care vor fi recrutati, instruiti si implicati in activitatile ONG-urilor.

Sursa: Administratie Publica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.