Relians – Program Phare pentru promovarea capitalului uman

Din 28 februarie 2007, compania de consultanta Relians organizeaza proiectul “Investors in people”. Acest proiect s-a dezvoltat din dorinta obtinerii unui sistem performant de management al resurselor umane.

Proiectul va fi finantat printr-un program Phare pentru dezvoltarea resurselor umane si promovarea capitalului uman. Se va incerca formarea unui grup de specialisti in domeniul serviciilor de consultanta care sa ateste grade inalte de calificare in domeniul managementului de proiect.

Reprezentantii companiei de consultanta sustin ca avantajele acestui proiect vor fi simtite la nivelul abilitatilor de comunicare in primul rand. Odata cu acestea, va creste motivatia in cadrul companiilor participante si gradul de implicare a personalului. Datorita acestui lucru se asteapta cresterea calitatii serviciilor si a clientilor.

“Relians va putea deveni furnizor de asistenta pentru intreprinderile mici si mijlocii care vor dori la randul lor sa beneficieze de avantajele acestei practici”, a afirmat Dan Ganciu, Project Manager si partener asociat al Relians.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.