Firma americana de consultanta A.T. Kearney va deschide un birou la Bucuresti

Compania americana de consultanta manageriala A.T. Kearney, una dintre cele mai importante firme de profil cu activitati in Europa de Sud-Est, va deschide, saptamana viitoare, primul birou din Romania, la Bucuresti.

In ultimii ani, firma a furnizat pe piata romaneasca servicii de consultanta in special pentru companii din sectoarele energetic, financiar, telecomunicatii, farmaceutic, media si productie.

Conform unui studiu realizat de Business School IEDC din Bled (Slovenia), A.T. Kearney ocupa pozitia de lider de piata in consultanta strategica in Europa de Sud-Est.

“Portofoliul nostru de servicii pentru Europa de Sud-Est se supune cerintelor investitorilor internationali in ceea ce priveste investitiile greenfield, strategiile offshore si integrarea post-achizitie a companiilor privatizate. De asemenea, sprijinim liderii locali pentru a face fata cu succes provocarilor aduse de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, pentru a remodela procesul de productie, pentru a imbunatati competitivitatea si pentru a profita la maxim de oportunitatile de crestere din alte tari”, a declarat directorul executiv al companiei pentru Europa Centrala, Dietrich Neumann.

Compania are aproape 50 de birouri in peste 30 de state si circa 2.500 de angajati. Firma a fost infiintata la Chicago, in 1926, iar primul birou din afara SUA a fost deschis in 1964, in Germania. Pe piata din Europa de Sud-Est, societatea a intrat in urma cu 15 ani.

Sursa: Agentia Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.