Seminar despre finantarile europene – instrumentele, programele, liniile prioritare

Uniunea Intreprinderilor Italiene din Romania, Unimpresa Romania organizeaza, pe 27 martie, la ora 14.30, la Hotel Crowne Plaza, Sala Valahia, seminarul dedicat finantarilor europene.

Evenimentul isi propune sa ia in discutie instrumentele, programele si liniile prioritare ale finantarilor din partea Uniunii Europene si va fi structurat in patru momente: o introducere, o parte dedicata finantarilor pentru competitivitatea intreprinderilor, o parte dedicata finantarilor pentru mediu, in timp ce ultima parte va fi dedicata discutiilor si analizei finantarilor pentru agricultura.

Romania va beneficia in urmatorii sapte ani de circa treizeci de miliarde de euro de la bugetul Uniunii Europene. Peste opt miliarde de euro sunt destinate agriculturii si dezvoltarii rurale. Alte sume importante vor fi destinate sectorului transporturilor, mediului si dezvoltarii regionale.

Constituind o tema de absoluta actualitate si de maxim interes pentru societatile romane si italiene in egala masura, seminarul isi propune sa puna la dispozitia participantilor: instrumentele, informatiile si procedurile care faciliteaza accesul la aceste finantari.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.