Conferinta fonduri de finantare structurale post aderare

Asociatia pentru Dezvoltare Economica Locala (ADEL) organizeaza o campanie de informare si promovare a Fondurilor structurale postaderare.

In cadrul acestei campanii, agentii economici sunt informati cu privire la cele mai importante elemente ale fondurilor de finantare nerambursabile ale Uniunii Europene care vor fi prezente in Romania incepand cu 2007.

ADEL organizeaza la Resita si Deva o intalnire cu agentii economici care sunt interesati in accesarea acestor fonduri de finantare.

Astfel, pe data de 10 mai 2007, ora 11.00 in Sala de Conferinte a Hotelului SEMENIC din Resita, si pe data de
11 mai 2007, ora 11.00 in Sala de Conferinte a Hotelului SARMIS din Deva vor avea loc intalniri cu agentii economici care sunt interesati in accesarea acestor fonduri de finantare.

In cadrul acestor intalniri va fi prezentat Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” si Programul Operational “Dezvoltarea Regionala” prin care se sprijina: Investitiile pentru IMM-uri, Implementarea standardelor europene, Accesul pe noi piete, Accesul la credite si finantari, Dezvoltarea antreprenoriatului, Tehnologia informatiei si comunicarii pentru sectoarele privat si public, Imbunatatirea Eficientei Energetice, Turismul, Construirea/reabilitarea/extinderea de cladiri; Reabilitarea/extinderea sistemului de strazi din interiorul structurii de afaceri si strazile de acces la acestea; Crearea/extinderea infrastructurii de utilitati publice; Dezafectare cladiri, Activitati de promovare, Reabilitarea/modernizarea infrastructurii de transport; Reabilitarea/modernizarea infrastructurii serviciilor de Sanatate, Sociale si Educatie, Sprijinirea micro-intreprinderilor, etc.

Finantarile nerambursabile pentru aceste domenii se incadreaza intre 50 si 100% din valoarea proiectelor.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare:

Telefon 0234 542 436

Tel/fax: 0234 572 043

Fax: 0334 814614

Mobil: 0745 479 986

E-mail: [email protected].

Sursa: Asociatia pentru Dezvoltare Economica Locala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.