Timis: angajati din administratiile locale invata limba engleza

Timis, angajati, proiect-pilot

Potrivit unui comunicat transmis presei, Centrul de limbi moderne “Student Plus” a lansat noua platforma e-learning pentru cursuri online, “E-engleza pentru incepatori din comunitatile EBC – o poarta spre lume si noi servicii” fiind coordonat de Primaria Ghilad din judetul Timis.

Printre cursanti se numara angajati din primariile localitatilor: Bethausen, Recas, Birna, Giera, Liebling din judetul Timis, Bania, Oravita, Anina, Firliug si Teregova din judetul Caras-Severin. Cursul predat de trainerii de limba engleza ai Centrului se desfasoara saptamanal si cuprinde atat ore de predare de grup, cat si ore in regim tutorial.

Noutatea consta in folosirea unui modul Live Class, care permite comunicarea audio-video si interactiunea directa a trainerului cu participantii, precum si accesarea in timpul cursului a diferitelor resurse in format digital: materiale video, audio, imagini, documente, prezentari powerpoint, etc.

Modalitatea de invatare online este unica oportunitate pentru cei din mediul rural care nu au acces la cursurile traditionale si care au conexiune internet. invatarea prin sistemul e-Learning este recomandata deoarece cursurile implica efort financiar mai mic decat cursurile traditionale la clasa, aducand studentului o economie de pana la 50%.

Cursurile prin e-Learning pot fi urmate in multiple locatii si sunt accesibile non-stop, solutie perfecta pentru persoanele cu program incarcat. Cei interesati pot invata si alte limbi straine: franceza, germana, italiana, portugheza, limba romana pentru straini, indiferent de nivelul de cunoastere a limbii sau de resedinta – in tara sau strainatate.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.