Atelier de lucru: Fonduri Europene Postaderare

Cel de-al 5 lea atelier de lucru regional cu tema “Fonduri Europene Postaderare”, organizat de PROFINN, departamentul specializat al companiei Global Services Group SRL, va avea loc in perioada 14-15 Iunie 2007 la Cluj Napoca, Hotel Olimp.

Evenimentul, primul organizat in regiunea de dezvoltare 6 Nord Vest, va grupa reprezentanti ai administratiei centrale si locale precum si ai unor prestigioase organizatii din domeniul financiar bancar.

Pe parcursul celor doua zile de desfasurare a evenimentului, in cadrul unui dialog deschis, reprezentantii APL prezenti la eveniment se vor informa si se vor instrui cu privire la toate aspectele legate de politica de coeziune a Uniunii Europene, atragerea investitiilor la nivelul autoritatilor publice locale, accesarea fondurilor europene postaderare, precum si propuneri active de finantare pentru proiectele promovate de institutiile publice.

Sunt asteptati reprezentanti ai ministerelor implicate activ in implementarea fondurilor structurale si de coeziune – Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Ministerul Economiei si Finantelor, Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Ministerul Administratiei si Reformei Administrative.

Alaturi de reprezentantii acestor ministere, problematicile puse in discutie vor fi adresate si de reprezentantii structurilor locale: Agentia pentru Dezvoltare Regionala NV, Organismul Intermediar POS Mediu precum si Directiile Agricole Judetene.

Pentru mai multe informatii:

Tel/fax: 021 / 348 56 42, 021 348 35 40.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.