BCR organizeaza o reuniune la varf a bancherilor din Europa Centrala

In perioada 21-22 iunie 2007, se va desfasura Reuniunea Anuala a Presedintilor Executivi (C.E.O.) ai bancilor din Europa Centrala.

Evenimentul, primul de acest gen organizat in Romania, reuneste peste 20 de bancheri de top din 10 tari, guvernatori si viceguvernatori ai unor banci centrale din regiune, reprezentanti ai autoritatilor de reglementare si ai pietei de capital, reputati analisti internationali.

Conferinta aduce in dezbatere teme de interes major privind evolutia curenta si viitoare a industriei bancare precum: problematica managementului din perspectiva gazda/oaspete in Europa Centrala si de Est, pietele in viziunea directivei UE privind instrumentele financiare, creditarea in FOREX, fuziuni si achizitii, branding.

Participantii la reuniune vor beneficia de interventiile, in calitate de keynote speakers, ale domnilor Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei si Andreas Treichl, presedinte al Erste Bank Group.

Aceasta reuniune Anuala a Presedintilor Executivi din regiunea Central Europeana, foarte apreciata, asigura un mediu excelent pentru un dinamic schimb de opinii intre conducerile bancilor din regiune impreuna cu oficiali ai organismelor financiare de supraveghere si reglementare.

BCR, membra a Grupului Erste Bank, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 14,6 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 504 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Pentru mai multe informatii:

Corneliu COJOCARU

Telefon: 021 / 312 00 56

E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.