Creditul Ipotecar IMM

Incepand din anul 2006, finantarea IMM-urilor reprezinta una din componentele principale ale strategiei de dezvoltare si consolidare a pozitiei Credit Europe Bank (Romania) S.A. pe piata bancara romaneasca.

Creditul este destinat finantarii achizitiei de imobile. Acesta ofera IMM-urilor posibilitatea de a deveni proprietarii imobilelor necesare desfasurarii activitatii, inlocuind costurile aferente chiriei cu plata lunara a creditului.

Ipotecar IMM este un credit de investitii, destinat finantarii achizitiei de sedii de firma, spatii de birouri, puncte de lucru, spatii de depozitare, spatii comerciale si de productie, terenuri, etc. Noul produs ofera posibilitatea finantarii de pana la 100% a imobilului achizitionat, pe o perioada de pana la 15 ani, fara sa existe o suma maxima a creditului (aceasta depinzand doar de capacitatea de plata a clientului). Cu o aprobare rapida in baza unui numar redus de documente, produsul Ipotecar IMM ofera in plus si posibilitatea de a beneficia de o perioada de gratie de maxim 6 luni.

Beneficiarii eligibili pentru un credit Ipotecar IMM sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienta in domeniu de minim 1 an si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente de plata in Centrala Incidentelor de Plati.

Produsul Ipotecar IMM este disponibil in toate sucursalele Credit Europe Bank (ROMANIA) S.A.

Pentru mai multe detalii Credit Europe.

Sursa: Credit Europe Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.