Taranistii cer sanctionarea primarilor care nu atrag fonduri europene

Reprezentantii filialei iesene a PNTCD cer Guvernului Romaniei sa elaboreze un set de masuri care sa prevada sanctionarea primarilor ce nu reusesc sa atraga fonduri europene.

Secretarul judetean al PNTCD Iasi, Marius Dorin, sustine ca formatiunea politica pe care o reprezinta va solicita primarilor din judetul Iasi sa demisioneze in cazul in care de dovedesc incapabili sa intocmeasca documentatia unui proiect cu finantare europeana.

De asemenea, reprezentantii PNTCD sustin ca vor informa cetatenii de lipsa de implicare a primarilor si de reaua lor credinta.

“Este un pas important pentru comunitatea judetului nostru de a se dezvolta cat mai mult intrucat satele au un grad de civilizatie scazut din cauza incompetentei unor primari. De aceea, PNTCD Iasi solicita tuturor primarilor din judet sa isi dea demisia de onoare in cazul in care nu sunt in stare sa intocmeasca o documentatie pentru fonduri europene nerambursabile”, a spus Marius Dorin.

Acesta a tinut sa mentioneze ca atat timp cat la conducerile primariilor din judet se afla persoane care sa aiba cunostinte de accesare a fondurilor europene, Iasul risca sa nu reuseasca sa devina un judet european.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.