Programul national multianual de sustinere a investitiilor

Programul national multianual de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare a intreprinderilor mici si mijloci va fi lansat maine la Satu-Mare.

Cu prilejul vizitei de lucru pe care o efectueaza in judetul Satu-Mare, seful Executivului va participa la lansarea programului si va vizita o intreprindere care activeaza in domeniul avicol.

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu va discuta cu reprezentantii autoritatilor locale din judetul Satu-Mare despre principalele probleme cu care se confrunta judetul, precum si despre procesul de descentralizare a administratiei locale si absorbtia fondurilor comunitare.

Din delegatia care il insoteste pe Primul-ministru fac parte: Ovidiu Silaghi, Ministru pentru IMM-uri, comert, turism si profesii liberale, Horia Irimia, secretar de Stat, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Victor Paul Dobre, Secretar de Stat, Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Camelia Spataru, Secretar de Stat, Purtator de Cuvant al Guvernului si Mirel Talos, Consilier de Stat.

Sursa: Guvernul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.