UniCredit Leasing tinteste cresterea afacerilor cu 40%

UniCredit Leasing Corporation a finantat in primul trimestru bunuri in valoare de peste 100 de milioane de euro.

UniCredit Leasing estimeaza pentru acest an un ritm de crestere de peste 40% pentru operatiunile din Romania, a declarat Regina Prehofer, seful UniCredit Global Leasing, divizia grupului care controleaza, printre altele, activitatea din Europa Centrala si de Est. Ea conduce Comitetul Director al UniCredit Global Leasing S.p.A. subholdingul infiintat de grupul financiar in luna aprilie pentru a coordona activitatile de leasing din Germania, Austria si Italia, precum si din cele 13 tari din Europa Centrala si de Est (ECE) in care este prezent.

UniCredit Leasing Corporation, compania romaneasca rezultata in urma fuziunii UniCredit Leasing Romania cu HVB Leasing Romania, a finantat in primul trimestru bunuri in valoare de peste 100 de milioane de euro. HVB Leasing si UniCredit Leasing au finantat impreuna anul trecut bunuri in valoare de peste 400 de milioane de euro, ocupand prima pozitie in topul companiilor de leasing.

Prehofer a precizat ca Romania este una dintre cele mai mari piete din regiune unde UniCredit este prezent.

UniCredit Leasing Corporation a anuntat la inceputul anului ca vizeaza pentru 2007 un volum al bunurilor finantate de circa 450 de milioane de euro. Oficialul grupului a mentionat ca UniCredit Leasing Romania isi va concentra atentia in urmatoarea perioada pe cresterea volumului de finantari pentru sectorul imobiliar.

Romania a ocupat anul trecut pozitia a opta in topul pietelor de leasing din cele 16 tari europene in care activeaza grupul UniCredit Leasing, cu un volum al bunurilor finantate pe intreaga piata de circa 3,27 miliarde de euro.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.