Linii de credit pentru cofinantare si consultanta pentru IMM

Firmele mici vor beneficia de credite pentru cofinantarea proiectelor si pentru consultanta gratuita.

Firmele mici care doresc sa acceseze mai usor bani europeni sunt sprijinite sa se constituie in consortii de Camera de Comert si Industrie Bucuresti. Sprijinul consta in deschiderea unor linii de credit pentru cofinantarea proiectelor si pentru consultanta gratuita. Firmele sunt sprijinite inclusiv cu deschiderea unor linii de credit pentru cofinantarea proiectelor.

Au fost infiintate un numar de 56 de astfel de consortii. Sprijinul gratuit pentru consultanta este acordat o singura data in existenta unei firme. Romania il va primi in urmatoarele zile din partea CE, dupa ce a aprobat recent cinci Programe Operationale Structurale (POS) din cele 7.

Cadrul Strategic National de Referinta a fost adoptat pe 25 iunie, acesta fiind documentul care face legatura intre prioritatile nationale de dezvoltare si cele europene, pe baza carora au fost elaborate cele sapte POS.

Cele 7 programe vizeaza dezvoltarea infrastructurii, cresterea competitivitatii economice, dezvoltarea capitalului uman, consolidarea capacitatii administrative si promovarea dezvoltarii teritoriale echilibrate, protejarea mediului.

Sursa: Romania Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.